Bueno Tech
Igienizare aer conditionat
 
Email: office@service-aerconditionat.ro
 
 
Manuale intretinere aer conditionat
Manuale intretinere
Special pentru confortul dumneavoastra am creat o sectiune de manuale de utilizare pentru diferite tipuri de aparate de aer conditionat.
Puteti descarca gratuit manualul dorit, direct din pagina, printr-un simplu clic.

Consultati lista de mai jos si alegeti manualul. Daca nu ati gasit manualul dorit - lansati o cerere la adresa office@service-aerconditionat.ro si in cel mai scurt timp va vom notifica de prezenta lui in sectiunea download manuale aer conditionat.
Manuale informative Daikin
Pentru aparatele de aer conditionat Daikin, accesati shop-ul online, iar la specificatiile fiecarui aparat veti gasi manualele de utilizare, instalare, precum si alte date ca nivelul presiunii sonore incalzire/ racire, schema circuit frigorific, circuit electric, desene dimensionale, dar si cataloage.

Pentru mai multe detalii accesati Bueno Tech, dealer Daikin.
aparate aer conditionat

daikin shop   igienizare aer conditionat


Acum poti configura sistemul multi split si de pe telefon sau tableta

Descarcati aplicatia si in doar cateva minute puteti decide care este cea mai buna solutie de climatizare multipla, alegand cu usurinta unitatile interioare dorite ce vor fi coordonate perfect si economic de unitatea exterioara in functie de puterea necesara. Pe toata durata configurarii aplicatia va asigura asistenta pentru configurarea ideala.

Pentru mai multe detalii sau despre functionarea aplicatiei multi split Daikin puteti sa consultati pagina Aplicatie Configurator Multi Split.

Puteti descarca aplicatia utilizand link-urile de mai jos, sau cautand in Store 'Multi Split' sau 'Bueno Tech SRL'.

undefined